Kambodja

 

Vi tillbringade sex dagar i Kambodja. Bland det forsta vi gjorde var att besoka den antika staden Angkor. Angkor bestar av manga byggnader och ett stort antal majestatiska tempel, varav Angkor Wat ar det storsta och mest kanda, och anses vara en av de största kulturella byggnaderna i världen. Vi akte vid fyra-tiden pa morgonen for att se solen ga upp over Angkor Wat. Det var riktigt haftigt!
 
 
I Phnom Penh var det regnvader och oversvamning. Den tankta cyclo-turen blev tyvarr mycket kortare an tankt pga vadret. Istallet tog vi taxi till varan guide Steve's van for att ata middag. For att ta oss till hans hus, var vi tvugna att vada en bra bit med vatten upp till knana. Vi fick fantastiskt god mat bestaende av bland annat varrullar, kycklinggryta och farsk frukt.
 
Sista dagen i Kambodja hade vi toppenvader! Och vi passade pa att sola och bada i havet.
 

Rundresa

 
For tre veckor sedan startade min rundresa till Kambodja och Vietnamn i Bangkok. Jag kom till Bangkok tidigt pa morgonen, flera timmar tidigare an beraknat, efter farja fran Koh Tao och sedan flera timmars bussresa. Jag kunde sova en stund pa hotellet och ta en tur tillkopcentret BMK innan jag motte min grupp som jag skulle resa med. I gruppen var vi 16 st, varav fjorton tjejer och tva killar. Vi kommer fran olika lander: England, Skottland, Irland, Tyskland, Holland, Australien och sa jag fran Sverige.
 
Efter en middag var det dags att ga och lagga sig, for dagen efter var det dags for oss att ge oss av mot Kambodja.
 

Sol och bad

 
 
Nu har jag haft några slappa dagar på Koh Samui och Koh Tao. Jag njuter av sol, bad, läsa min bok och av att göra ingenting. 
Här på Koh Tao har jag promenerat till två olika utsiktsplatser. Härlig utsikt! Men två otroligt svettiga och långa promenader.
 
Utsikt från John-Suwan utsiktsplats
 
På torsdag lämnar jag Koh Tao för att ta nattbussen till Bangkok. Där ska jag möta upp gruppen och för att börja med nästa äventyr!
 

RSS 2.0